SEMDESA DÓNA FEINA A CINC PERSONES A TRAVÉS DEL PROGRAMA VISIBLES
L’empresa de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Santanyí ha contractat a cinc persones del municipi a través del programa “Visibles” del SOIB, adreçat a persones desocupades de llarga durada i majors de 45 anys.
Aquest programa tendrà una durada mínima de 6 mesos i els cinc seleccionats hauran de realitzar tasques d’interès social. En aquest cas, s’han contractat cinc persones que s’encarregaran de dur a terme les tasques de jardineria juntament amb la brigada municipal.

El programa “Visibles” és una iniciativa de la Conselleria de Treball, a través del Servei d’Ocupació. El programa facilita que les entitats locals contractin a treballadors de més de 45 anys que duguin almenys 12 (encara que no siguin consecutius) dels últims 18 mesos en situació de desocupació sense cobrar prestació o subsidi.

Al llarg d’aquests darrers dos anys, el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santanyí han donat feina temporal a 14 persones a través de les diferents col·laboracions socials del SOIB. De fet, el programa del 2016 ja està en marxa i la setmana vinent es farà la selecció perquè 8 persones més hi puguin accedir.

Bookmark and Share