TORNA EL FESTIVAL DE JAZZ DE CALA D’OR
ENTRE 24 I 28 DE MAIG ELS AMANTS DEL JAZZ TENEN UNA CITA AL NUCLI COSTANER DE SANTANYÍ.
La XXI edició del festival de Jazz de Cala d’Or ve carregada de concerts i gran artistes per gaudir entre els dies 24 i 28 de maig a diferents llocs del nucli santanyiner. Seran quatre dies de jazz de primer nivell que es repartiran entre Cala d’Or, Cala Egos, i Cala Ferrera, a vuit escenaris diferents. Tots els concerts seran entre les 21:00 i les 23:30.

La música començarà a sonar el dimecres 24 a partir de les 21:00 amb Deep Blue Soul a la plaça Eivissa de Cala d’Or. Dijous 25 serà el torn de la Gala Cala Egos, amb tres concerts diferents: Save Jazz a la avinguda sa Marina de Cala Egos, amb el primer concert patrocinat per l’Ajuntament de Santanyí. Power Trio i Dalmau Trio actuaran a diferents punts de Cala d’Or.

Divendres 26 serà la Gala Cala Ferrera, amb sis concerts en un sol vespre. Monkey Doo encapçalarà el cartell amb la seva actuació a l’avinguda s’Espalmador de Cala Ferrera. Dia 26 també actuaran a diferents escenaris de Cala d’Or: Pericàs Trio Jazz, Trio Jorge Neila Jazz, Power Trío, Cuarteto Bossa Jazz Delights i Lluci Villalonga.

La jornada de dissabte serà la de la Gala Cala d’Or on el Tribut a Eric Clapton serà un dels protagonistes a la plaça Eivissa de Cala d’Or. També actuaran Ginelle Jazz i Cuarteto Bossa Jazz Delights. Per tancar el XXI Festival de Jazz de Cala d’Or, diumenge tornarà a actuar Save Jazz a Cala d’Or.

Per orientar-vos durant el festival, trobareu tríptics amb les dates i hores dels concerts, a més d’incloure un plànol per trobar els diferents escenaris.
Bookmark and Share

Dokumente zum Herunterladen und Links