TORNA LA VI EDICIÓ DE LA GRAN SETMANA LÍRICA DE SANTANYÍ
AQUESTA CAP DE SETMANA TORNA A SANTANYÍ UNA GRAN GALA D'ÒPERA EL 3 DE SETEMBRE SOTA LA DIRECCIÓ MUSICAL DE SERGIO ALAPONT, PREMIAT COM A MILLOR DIRECTOR D' OPERA D'ITÀLIA A LA TEMPORADA 2014/2015.
Aquest dissabte dia 3 de setembre, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí i l’Associació Música de Llevant ha organitzat per sisè any consecutiu la Gran Festa de l’Òpera de Santanyí. Enguany, per commemorar aquestes sis temporades es farà un homenatge al públic fidel amb una gala de més de dues hores de duració, amb les més belles i conegudes àries i duets, una orquestra més nombrosa, molts més efectius que en les anteriors edicions i amb les interpretacions amb solistes internacionals. L’espectacle serà aquest dissabte a les 21.30 h al pati del Teatre Principal de Santanyí.

Els artistes són:
- La soprano dramàtica americana, Tamara Haskin.
- El tenor líric italià, Enrico Nenci.
- La soprano lírica mallorquina, Maia Planas.
Intervendrà també el tenor lírico-lleuger, Pedro Calavia, en les àries de Donizetti.

Per celebrar aquesta edició, es comptarà amb una estructura a l'aire lliure amb capacitat per més de 500 persones de públic, imitant la forma d'un teatre, amb una zona de platea i un amfiteatre amb una graderia de 9 nivells amb la finalitat de garantir una visió i audició òptimes des de qualsevol lloc del públic.

Repertori: Verdi, Puccini, Bellini, Donizetti, Aida, La Forza del Destino, Traviata, Tosca, Turandot, Madam Butterfly, Pagliacci, Cavalleria Rusticana, Elisir d'Amore…

Venda d’entrades anticipades des de 15 euros al Teatre Principal de Santanyí (dimecres i dissabtes matí) o a la Ferreteria Mestre (telèfon 971653592). Dia del concert: des de 18 euros.

Més informació:
Correu electrònic: setmanaliricasantanyi@gmail.com www.facebook.com/setmanaliricasantanyi
Ajuntament + Associació Llevant GALA ÒPERA
Ajuntament + Associació Llevant GALA ÒPERA
Bookmark and Share

Dokumente zum Herunterladen und Links