31 EMPRESES DEL MUNICIPI REBEN LA DISTINCIÓ SICTED
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, el regidor de Turisme, Rafel Batle, i el tècnic auditor de l’ATB, Xisco Bauçà, han lliurat els diplomes de certificació SICTED enguany a 31 empreses del terme de Santanyí.
El SICTED és un certificat de compromís per implantar un sistema de qualitat en el sector turístic que garanteix l’Agència de Turisme de les Illes Balears. Aquest sistema de qualitat consta de dues etapes. Després d’un primer cicle anual on els hotelers han hagut de participar en diferents auditories i s’han analitzat les característiques de cadascun d’ells, els tècnics han aprovat favorablement l’adhesió a aquest sistema de qualitat SICTED. D’aquesta manera, aquest programa de qualitat oferirà, a partir d’ara i durant quatre anys com a mínim, diferents beneficis per als empresaris participants com la millora de la gestió interna, orientació sobre les millores d’un establiment, assistència tècnica o la distinció davant altres empreses del sector. 

Cal destacar que perquè el sector turístic pugui formar part d’aquest sistema de qualitat, el primer a adherir-se va ser l’Ajuntament de Santanyí l’any 2014. Just després es van incorporar tres empreses turístiques (la Policia Local i les dues Oficines de Turisme de Cala d’Or) i avui, gràcies a la bona gestió i coordinació entres les entitats públiques i privades, Santanyí ja compta amb 31 empreses SICTED.

Per concloure l’acte, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, ha volgut remarcar la importància del turisme dins el nostre terme i ha agraït el gran compromís que tenen totes les empreses d’aquest sector per seguir millorant dia a dia: “És una satisfacció veure com treballen els empresaris del sector turístic. Contínuament volen seguir millorant i, tenint en compte que el turisme és el nostre motor, és una tasca que s’ha d’agrair sempre”.

Les empreses que enguany han rebut aquesta distinció són: l’Hotel Primasol Cala d’Or Gardens, l’Hotel Santanyí, Inturhotel Cala Esmeralda, el Restaurant Alchemy, el Restaurant nº7, el Bar Restaurant Sa Plaça de Santanyí, el Club es Talaial, la Creperia Sa Font, l’Agroturisme Son Marimon, els Apartamentos Parque Mar, l’Aparthotel Cala d’Or Playa, el Bar Playa Caló des Pou, el Bon Bar de Cala Figuera, el Club Martha’s, els Bolero Apartamentos, l’hotel Gavimar Cala Gran Costa del Surt, el Gavimar La Mirada Club Resort, l’Hotel-Apartamentos Inturotel Cala Azul Park, l’Hotel-Apartamentos Inturotel Esmeralda Park, l’Hotel-Apartamentos Inturotel Sa Marina, l’Hotel d’Or, l’Hotel Playa Mondragó, l’Hotel Rocamarina, el Restaurante Tenis Rocamarina, el Restaurante Nevada, Nius d’Aus Apartamentos, el Restaurant Can Trompé i ses Cases d’Or Apartaments.

Bookmark and Share