60 locals de Cala d’Or se sumen a la renovació de contenidors per a la recollida selectiva de vidre
L’Ajuntament de Santanyí està plenament conscienciat en la cura i respecte al medi ambient, i conjuntament amb Ecovidrio, ha posat en marxa una campanya per renovar els contenidors de recollida de vidre de Cala d’Or.
També s’ha fet entrega a més de 60 establiments del nucli costaner, d’un contenidor amb rodes de petites dimensions perquè traslladar el envasos de vidre, sigui més fàcil.

Els nous contenidors instal·lats a Cala d’Or han estat decorats amb diferents vinilats simulant cares en situacions de platja i piscina. Una manera d’integrar millor la imatge d’aquests contenidors per al reciclatge, a un nucli turístic com és Cala d’Or.

Ecovidrio és una entitat sense ànim de lucre encarregada de gestionar el reciclatge de tots els envasos de vidre d’Espanya. Té per objectiu principal incrementar la taxa de reutilització de vidre al conjunt de l’estat, per preservar el medi ambient i contribuir al desenvolupament sostenible. Ecovidrio té més de 200.000 contenidors verds repartits per tota Espanya.


Bookmark and Share