CALA FIGUERA TORNARÀ A SER LA FONT D’INSPIRACIÓ DE LA XVI TROBADA DE PINTORS DE SANTANYÍ
El pròxim cap de setmana, dia 5 i 6 de setembre, un bon grapat d’artistes de tots els racons de Mallorca es tornaran a reunir al port de Cala Figuera per participar, un any més, a la XVI Trobada de Pintors de Santanyí 2015.
Un esdeveniment que s’ha consolidat gràcies als èxits aconseguits a les edicions anteriors. Des de fa uns anys, aquesta trobada se celebra a Cala Figuera, essent es Caló d’en Busques o es Caló d’en Boira la font d’inspiració de grans pintors.

Cala Figuera és un port pesquer amb un encant mariner molt especial que mai no ha deixat indiferent a ningú. De fet, durant molts anys ha estat un dels paratges més perseguits per artistes de gran renom i àmplia trajectòria com Francisco Bernareggi, Manuel Fernández Mompó, Matías Mandilego, Meunier, Sebastià “Bússer” o Daniel Codorniu.

Gràcies a aquesta trobada, tots els assistents són testimoni d’una gran varietat d’estils pictòrics. Entre els participants sempre hi solem trobar pintors ja consagrats i altres que comencen la seva trajectòria artística. Els primers donen categoria a la convocatòria, mentre que per als segons, la trobada és un impuls a la seva carrera i una oportunitat de donar-se a conèixer dins el món artístic.

Aquesta reunió d’artistes està oberta a tots els pintors que vulguin participar-hi. Les inscripcions s’han de fer el mateix dissabte dia 5 a l’Oficina de Turisme de Cala Figuera, situada a la baixada del port. Cadascun dels inscrits només pot presentar una obra amb el preu de venda indicat i pot utilitzar la tècnica que desitgi.

Finalment, les obres s’exposaran a la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí a partir de dia 11 de setembre fins al dissabte 3 d’octubre.
Caló d'en Busques
Caló d'en Busques
Bookmark and Share

Downloadable documents and links