COMENÇA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES DEL MUNICIPI DE SANTANYÍ
L’Àrea de Participació Ciutadana i Serveis Socials, amb la col·laboració de Càritas, han posat en marxa un altre any la campanya “Cap infant sense joguina”.


L’objectiu d’aquesta iniciativa és recollir joguines que ja no s’utilitzen per distribuir-les entre els nins i nines de les famílies més necessitades del nostre municipi.

Aquesta campanya es durà a terme des del 14 al 30 de novembre. Per tal de facilitar la donació, l’Ajuntament ha habilitat diferents punts de recollida per tot el municipi (edificis municipals, escoles o les dependències de Càritas).

Una vegada finalitzat el termini de les donacions, les joguines es transportaran al taller de recuperació de Càritas on es fan ben netes, es restauren i s’assegura el bon funcionament. A més, aquest taller promou la consecució d’una societat més justa, proporcionant feina a persones en procés d’inserció al món laboral, treballant a favor del medi ambient i de la reutilització.

El mes de desembre l’àrea de Serveis Socials farà arribar a les famílies que ho necessitin les joguines ja recuperades del taller.

Segons ha explicat el regidor, Toni Matas, d’aquesta manera es pretén fomentar el reciclatge, donant una funció útil a una joguina que segurament amb els anys acabarà dins el fems, i impulsar la solidaritat de la gent cap a les persones més necessitades.

Serveis Socials i Càritas repartiran aquestes joguines per Nadal i també durant l'any amb motiu d'aniversaris o dates especials.
Bookmark and Share

Downloadable documents and links