DOTZE EMPRESES DE SANTANYÍ REBEN LA CERTIFICACIÓ DE QUALITAT SICTED
En total ja són 15 les empreses que han obtingut aquest certificat, dotze enguany i tres l’any passat.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, la regidora de Turisme, Bàrbara Xamena, el tècnic auditor de l’ATB, Xisco Bauçà i la directora general de la Conselleria de Turisme, Monserrat Jaén, han entregat avui matí els diplomes de certificació SICTED a 12 empreses del terme de Santanyí: l’Hotel Rocamarina, el Restaurante Tenis Rocamarina, el Bon Bar Cala Figuera, l’Hotel Inturotel sa Marina, el Restaurante Nevada, l’Hotel d’Or, els Apartaments Cala d’Or Playa, l’Hotel Parque Mar, l’Hotel Martha’s i l’Hotel Playa Mondragó. A més, per part de l’administració pública també han rebut aquesta distinció l’Oficina de Turisme de la Plaça Eivissa de Cala d’Or i la Policia Local de Santanyí.

El SICTED és un certificat de compromís per implantar un sistema de qualitat en el sector turístic que garanteix l’Agència de Turisme de les Illes Balears. Aquest sistema de qualitat consta de dues etapes. Després d’un primer cicle anual on els hotelers han hagut de participar en diferents auditories i s’han analitzat les característiques de cadascun d’ells, els tècnics han aprovat favorablement l’adhesió a aquest sistema de qualitat SICTED. D’aquesta manera, aquest programa de qualitat oferirà, a partir d’ara i durant quatre anys com a mínim, diferents beneficis per als empresaris participants com la millora de la gestió interna, orientació sobre les millores d’un establiment, assistència
tècnica o la distinció davant altres empreses del sector.

Cal destacar que perquè el sector turístic pugui formar part d’aquest sistema de qualitat, el primer a adherir-se va ser l’Ajuntament de Santanyí l’any passat. Just després es van incorporar tres empreses turístiques i avui, gràcies a la bona gestió i coordinació entres les entitats públiques i privades, Santanyí ja compta amb 15 empreses SICTED.

Per concloure l’acte, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, ha volgut remarcar la importància del turisme dins el nostre terme i ha agraït el gran compromís que tenen totes les empreses d’aquest sector per seguir millorant dia a dia: “És una satisfacció veure com treballen els empresaris del sector turístic. Contínuament volen seguir millorant i, tenint en compte que el turisme és el nostre motor, és una tasca que s’ha d’agrair sempre”.
Bookmark and Share