ELS ALUMNES DE SANTANYÍ VISITEN EL MUNICIPI DE SANTA EULÀLIA DINS EL MARC DE CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA
Aquest cap de setmana, alumnes de Santanyí acompanyats per la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí, Bàrbara Xamena, han visitat el primer municipi declarat Ciutat Amiga de la Infància (CAI) per UNICEF l’any 2012, Santa Eulària des Riu (Eivissa).
Dos anys després, el novembre de 2014, va ser Santanyí (Mallorca) qui va rebre la mateixa distinció, que certifica que aquests municipis treballen per a garantir els drets dels joves i infants, el seu benestar i la seva participació en la vida pública.

Per aquest motiu, ambdós municipis han decidit trobar-se amb l’objectiu de “poder realitzar un intercanvi entre membres del projecte CAI dels dos llocs, el que permetrà apropar els dos termes municipals i que cadascun conegui com es gestionen i desenvolupen les diferents tasques de seguiment del projecte CAI”.

L’intercanvi entre membres del CAI dels dos municipis permetrà, a més de visitar una altra illa, “conèixer l’experiència del CAI d’un altre indret, afavorint la creació de sinergies entre els dos municipis”.

Pròximament seran els alumnes de Santa Eulària des Riu qui visitaran el nostre municipi!

Bookmark and Share