GALMÉS SOSTÉ LA PETICIÓ D’UN PARC DE BOMBERS A SANTANYÍ AL NOU CONSELLER JOAN FONT
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i la regidora de Seguretat, Maria Pons, s’ha reunit avui matí amb el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i la directora insular d’Emergències, Paola Van Gent, amb l’objectiu de tractar els temés que més afecten al terme de Santanyí en qüestió de seguretat.
Galmés, sosté la petició de construir un parc de bombers a Santanyí, projecte que ja fa uns mesos es va comprometre a dur a terme l’expresidenta Maria Salom. Cal remarcar que actualment Santanyí està cobert pels parcs de bombers de Felanitx i Llucmajor, fet que comporta que el temps mínim de reacció sigui molt elevat. A més, s’ha de tenir en compte que Santanyí té 13 nuclis de població, 15.000 habitants, més de 30.000 places hoteleres i una gran afluència de visitants. De fet, aquestes particularitats varen ser decisives per als tècnics de la Conselleria alhora d’escollir Santanyí com a nou punt estratègic per cobrir la zona sud de Mallorca.

L’Ajuntament ha tornat a posar a disposició de la Conselleria la cessió d’uns terrenys per a la construcció d’aquest nou recinte. Fins i tot, perquè les obres puguin començar de manera imminent, Galmés s’ha compromès a facilitar unes instal·lacions municipals provisionals mentre es duguin a terme les obres.
Reunió Petició Bombers Santanyí
Reunió Petició Bombers Santanyí
Bookmark and Share