Ja han acabat les obres de l’empedrat dels carrers Portell i Sebastià Vila de Santanyí
Dins el termini que havia marcat l’Ajuntament de Santanyí, que era abans de començar la temporada turística, les obres d’empedrar dos carrers del centre del poble ja estan llestes.
Es tracta de dos carrers que connecten amb la Plaça Major, el carrer Portell i el carrer Sebastià Vila, on a més d’empedrar, s’han eixamplat les voreres i s’ha deixat tot al mateix nivell. A dia d’avui, el consistori només ha recepcionat el carrer Portell, on les obres van acabar més aviat, i espera tenir enllestits el tràmits burocràtics en els pròxims dies per recuperar la titularitat del carrer Sebastià Vila.

La regidora Maria Pons, ha volgut destacar la feina feta: “Hem continuat amb amb la mateixa idea de la Plaça Major, tant en qüestió estètica com de concepte de carrer que volem per al centre de Santanyí. Son carrers amb molts de comerços, on tant els veïnats com els visitants del nostre poble i passen molt a peu, i es feia necessari una millora. Ara estudiarem quina serà la millor solució per reordenar la circulació”.

El pressupost per fer les obres ha suposat una inversió de 300.000 €, i l’equip de govern municipal ja està preparant una altra actuació similar a un altra zona del centre, a s’Abeurador. L’Ajuntament ha enllestit un projecte que s’espera poder iniciar a final de 2018.

Bookmark and Share