L’AJUNTAMENT DESTINA PROP DE 95.000 EUROS A LA MILLORA DELS CENTRES EDUCATIUS
S’HAN REALITZAT OBRES DE MILLORA A TOTES LES ESCOLES PER TAL DE CONDICIONAR-LES I ADEQUAR-LES A LES NOVES NECESSITATS.

Durant aquest estiu, a tots els diferents centres educatius de Santanyí, l’Ajuntament ha realitzat un seguit d’actuacions de manteniment amb la finalitat de millorar les escoles i adecuar-les al nou curs escolar que comença avui.

A cada un dels centres s’han dut a terme diferents obres com l’adequació d’alguns paviments, la reparació d’algunes teules o accessos a les aules i diferents tasques de jardineria i pintura, tant interior com exterior.

En concret, a es Llombards, han instal·lat un aire condicionat (fred i calor) a quatre aules, han creat una nova zona d’oci amb arena al pati, han canviat el cartell de l’exterior “CEIP es Llombards” i han substituït les xarxes de les portaries de futbol.

A s’Alqueria Blanca també han pavimentat l’aparcament, han fet els dos banys nous i han instal·lat dos rentamans a la sortida de les aules per a les sessions de plàstica.

Al CEIP Blai Bonet han instal·lat punts de WIFI, han canviat part de les connexions elèctriques, han posat un porter automàtic a les barreres i han instal·lat tot el quadre elèctric de llum a les aules prefabricades que ha instal·lat la Conselleria d’Educació.

Pel que fa a Calonge, han creat una nova aula per a Educació Primària, han eliminat barreres arquitectòniques, han adequat el pati d’Infantil i han enderrocat dos bancs de formigó instal·lats al pati que dificultaven la lliure circulació als més petits.

Finament, a Cala d’Or s’han substituïts tots els sanitaris i s’ha dut a terme diferentes tasques de neteja i condicionament de les zones enjardinades.
Bookmark and Share