L’AJUNTAMENT POSA EN FUNCIONAMENT UNA TARGETA PER ACONSEGUIR DESCOMPTES EN ELS COMERÇOS LOCALS
ES TRACTA D’UNA INCIATIVA PIONERA A MALLORCA ON JA S’HAN ADHERIT 20 COMERÇOS DEL MUNICIPI.
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Santanyí, ha posat en marxa una nova campanya per impulsar el petit comerç local. Es tracta de la “Targeta MÉS 3”, un sistema que permet acumular descomptes amb les compres realitzades als petits comerços de tot el municipi. Aquest nou sistema de compres s’ha posat en marxa aquest estiu i ja s’han adherit a la campanya fins a 20 establiments del nostre municipi.

Amb la compra d’un producte amb la Targeta MÉS 3, els consumidors es beneficiaran d’un 3% de descompte que quedarà registrat dins la targeta. D’aquesta manera, s’aniran acumulant els descomptes i es podran fer servir en qualsevol moment en un dels establiments adherits a la campanya. Avui dia hi ha més de 5.000 establiments adherits a tot Mallorca.

(Veure comerços adherits: mes-tres.com/comercos/?lang=ca).

Poden adquirir aquestes targetes de fidelització els majors de 16 anys. La targeta és totalment gratuïta i es poden aconseguir a la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament, com els dies de mercat (dimecres i dissabtes) a la paradeta situada davant les oficines dels Serveis Socials de l’Ajuntament. Només cal omplir un formulari i directament s’activa la targeta. Els compradors podran identificar l’establiment adherit a la campanya amb una ferratina a la porta del comerç.

En el cas dels comerços per adherir-se a aquesta campanya, només cal que es posin en contacte amb la Regidoria de Comerç.

Amb aquesta campanya l’Ajuntament pretén donar un impuls als petits comerços locals, motor de l’economia del nostre municipi.
Paradeta Targeta Més 3
Paradeta Targeta Més 3
Bookmark and Share