L’AJUNTAMENT POSA EN MARXA UN CLUB DE LECTURA INFANTIL
L’Ajuntament de Santanyí, a través de les biblioteques municipals i amb la col·laboració de les diferents escoles del municipi, han posat en marxa aquest mes de març un Club de Lectura Infantil dirigit als més petits de la casa.
Al llarg d’aquestes setmanes, els cursos de 4t i 5è de Primària de tot el terme participaran en aquestes trobades que pretenen fomentar la lectura i potenciar la imaginació i la creativitat ja des de ben petits.

Algunes de les sessions de lectura ja han tengut lloc a les biblioteques de Santanyí i Cala d’Or i, s’impartiran també a les diferents escoles de s’Alqueria Blanca i Calonge durant els mesos de març i abril.

Aquest nou Club de Lectura Infantil forma part d’un projecte que duu a terme l’Ajuntament des de fa uns anys amb la finalitat de fomentar l’ús de la biblioteca pública de cara als més petits. Cada mes, s’organitzen diferents contacontes a les biblioteques de Santanyí i Cala d’Or. Precisament enguany, s’ha renovat tot el mobiliari infantil i a Santanyí s’ha adaptat una zona exclusiva amb coixins, taules i cadires adaptades als més petitons.
Club de lectura infantil
Club de lectura infantil
Bookmark and Share