L’Ajuntament de Santanyí i l’Obra Social “la Caixa” renoven el conveni de col·laboració
L’acord que han signat l’entitat financera i la Regidoria de Serveis Socials, és per continuar amb la creació d’un banc d’equipament per a persones amb autonomia reduïa i d’altres necessitats
L’Ajuntament de Santanyí i Obra Social “la Caixa” fa anys anys que col·laboren perquè l’àrea de Serveis Socials disposi d’un banc de recollida i préstec d’ajuts tècnics, i per regular l’adquisició i cessió correcte de materials. Amb l’acord signat ara, es podrà incorporar a aquest banc d’equipaments una cadira de rodes, un matalàs especial per a casos en que una persona te limitada la mobilitat, i una grua per ajudar a moure-les.

Els tècnics de l’ajuntament són els que treballen directament en el dia a dia amb les famílies, detectant les necessitats en casos de dependència, i s’encarreguen de gestionar aquest banc de materials. L’Obra Social ”la Caixa” ha destinat una ajuda de 2.100 euros a aquesta col·laboració, que s’emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a Santanyí per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat.

Anualment, l’Obra Social ”la Caixa” destina una partida específica i descentralitzada del seu pressupost a la xarxa d’oficines de CaixaBank a cada territori. Aquesta xarxa es fa responsable de la gestió dels fons assignats i promou activitats en sintonia amb les línies d’acció estratègiques de l’Obra Social.

Bookmark and Share