L'AJUNTAMENT HABILITA TRES ESTACIONS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS
FORMA PART D’UN PROJECTE PILOT PER EL DESENVOLUPAMENT DE LA MOBILITAT ELÈCTRICA.
Presentació cotxes elèctrics
Presentació cotxes elèctrics
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, el regidor d'Energia, Antoni Matas, i el batle des Llombards, Miquel Contestí, han inaugurat aquesta setmana les primeres tres estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics situats dins el municipi de Santanyí.

Dos d'aquests punts estan situats al costat de la Residència de la Tercera Edat de Santanyí i un altre, al costat de l'Església des Llombards. La localització d'aquestes estacions ha vengut determinada per les facilitats de connexió amb la xarxa elèctrica.

En total a Mallorca, avui dia, ja hi ha instal·lats 43 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. L'objectiu d'aquesta iniciativa per part del Govern i del Consell de Mallorca és potenciar l'ús de les energies sostenibles i oferir un servei de molta més qualitat als turistes. Cal tenir en compte que moltes cases de lloguer de cotxes ja compten amb un alt nombre de vehicles elèctrics dins la seva flota automobilística i són molts els turistes que ja sol·liciten aquest nou servei.
Presentació cotxes elèctrics
Presentació cotxes elèctrics
Les tres estacions de recàrrega d'energia ja estan operatives i el servei és totalment gratuït. Els interessats només cal que sol·licitin una targeta que els facilitarà l'Ajuntament per tal de poder accedir a la connexió de la xarxa elèctrica.

A més, abans que finalitzi l’any, tots els vehicles elèctrics registrats ja disposaran d’aquesta targeta que facilitarà al Govern i podran recarregar els vehicles a qualsevol dels punts establerts. També ho podran fer a través d’una aplicació mòbil que estarà operativa durant les pròximes setmanes.

“Amb aquesta instal·lació, Santanyí continua apostant pel desenvolupament sostenible, amb cotxes i motos molt més respectuoses amb la natura i seguint el compromís que tenim amb la Unió Europa”, ha declarat el batle de Santanyí, Llorenç Galmés.
Presentació cotxes elèctrics
Presentació cotxes elèctrics
A l'acte també ha assistit el gerent i l’enginyera industrial de l’empresa responsable Baixa Tensió S.L., Carlos Moyà Barceló i Neus Sastre Guasch i representants de les dues cases de vehicles elèctrics Renault i Nissan, Damià Pons i José Pérez.
Bookmark and Share