L’Ajuntament inverteix 270.000 € en la millora de carrers, zones verdes i espais públics de Cala d’Or
S’ha aprofitat la temporada baixa per arreglar zones turístiques i també zones utilitzades habitualment per veïnats i residents.

Com cada any, l’Ajuntament de Santanyí ha aprofitat els mesos d’hivern per invertir i executar en millorar la imatge de Cala d’Or, així com adequar i crear espais públics perquè tothom en pugui gaudir. En total s’han invertit més de 270.000 euros en diferents projectes a diferents punts del principal nucli turístic del municipi.

Bona part dels esforços s’han destinat a la millora de les vies de Cala d’Or. S’han asfaltat carrers i arreglat voreres, a més de suprimir barreres arquitectòniques per fer tot el poble més accessible a persones amb mobilitat reduïda. També s’ha invertit en dues noves zones esportives amb zones verdes i parcs. La primera s’ha creat de bell nou, en concret al carrer Vaixell, on s’ha executat un projecte de pista multiesportiva molt a prop d’una zona residencial. Al carrer Molins s’hi han refet dues pistes esportives que s’han convertit en una zona de jocs infantils, una àrea de descans, un circuït vial, una pista de bàsquet i una de futbol. A més s’hi ha fet una zona verda integrada dins tot el conjunt.

Durant la temporada baixa també s’ha aprofitat per executar un pla de millora i inversió en la xarxa de clavegueram a diferents punts del poble, així com s’ha fet la neteja d’arbres i s’han millorat els drenatges de les zones verdes per quan plou. També s’han realitzat diferents actuacions a zones esportives, especialment al camp de futbol municipal de Cala d’Or.

El regidor de Turisme de Santanyí, Rafael Batle, s’ha mostrat satisfet per haver pogut tirar endavant tants de projectes: “Cala d’Or és un dels principals motors econòmics del nostre municipi i hem de fer tot el possible perquè en arribar la temporada, estigui en les millors condicions possibles. Però no només per aquells que ens visiten, sinó per tots els veïnats que viuen tot l’any al poble. Sempre es pot fer alguna cosa més, però crec que hem aprofitat molt bé els mesos d’hivern per fer millors que Cala d’Or necessitava”.

A més, els propers dies s’instal·larà una nova senyalització de carrers i nou mobiliari per a la zona verda situada a l’avinguda Cala Ferrera.


Bookmark and Share