Les notícies del municipi de Santanyí, ara al WhatsApp
Vols conèixer totes les activitats i informacions que tenen a veure amb l’Ajuntmanet? Apunta’t
L’Ajuntament de Santanyí ha posat en marxa un servei de difusió de notícies sobre l’activitat del consistori a través de l’aplicació mòbil WhatsApp. Es tracta d’un canal a través del qual tots els veïnats que ho desitgin s’hi podran subscriure i rebre informació municipal.

Per apuntar-se a aquest a aquest servei d’alertes informatives es pot fer de dues formes:

1. Guardant el número 663378809 a la vostra agenda i després enviant un missatge que inclogui nom i cognoms. A partir d’aquest moment els usuaris passaran a estar subscrits a la llista de distribució.

2. L’altre opció és emplenar les dades que es demanen a continuació i entregar aquest full a qualsevol de les dependències municipals (Ajutament de Santanyí, Oficines de Turisme de Cala d’Or, Centre Jove, Oficines municipals s’Alqueria Blanca, etc.).

Després rebrà un missatge de benvinguda a la llista de distribució. Es tracta d’un servei gratuït del qual se’n podrà donar de baixa en qualsevol moment a través del mateix servei de missatgeria. Serà suficient amb enviar la paraula “baixa” per tramitar a la suspensió del servei.
Bookmark and Share