MÉS DE 120 NINS I NINES PARTICIPARAN ENGUANY A LES ESCOLETES D’ESTIU
Com cada any, la Regidoria d’Educació i Joventut ha posat en marxa per aquests mesos de juliol i agost les escoletes d’estiu amb l’objectiu que cap nin i nina del nostre municipi es quedi sense jugar i passar-s’ho bé aquests mesos amb els seus companys d’escola o fent noves amistats.
Presentació regidora Joventut + batle de Santanyí
Presentació regidora Joventut + batle de Santanyí

Gràcies als èxits aconseguits anys anteriors, enguany les inscripcions han tornat a pujar i més de 120 nins i nines gaudiran de les escoletes d’estiu que enguany organitzen els membres de Cucavela, l’empresa guanyadora del concurs públic per dur a terme aquestes activitats. Els inscrits han pogut triar entre Cala d’Or i Santanyí.

Nins i nines d’entre 3 i 16 anys gaudiran d’un estiu màgic estibat d’activitats que es dividiran per grups depenent de l’edat. Algunes de les programades són les gimcanes, els jocs de pistes, tallers, festes, passejades en bici… I cada divendres, aniran d’excursió!

L’horari d’enguany serà de 9 h a 14 h tot i que també es pot ampliar el servei amb l’horari de matinet de 7.30 h a 9 h, el servei de menjador de 14 h a 17 h o el servei de permanència de 17 h a 18 h.

La regidora d’Educació i Joventut, Francisca Vidal, i el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, estan molt satisfets davant la bona acollida d’aquest programa que veuen com “una alternativa que es dóna als nins i nines del municipi perquè aprofitin les vacances d’estiu per fer coses positives i a més, realitzar tallers i esports que no han pogut dur a terme durant el curs escolar”. 

“És una manera de fer amistats noves, fomentar el treball en equip, i assistir a unes classes on l’educació no està confrontat amb el divertiment”, ha afegit Galmés.

Bookmark and Share