Nou equipament per a un nou vehicle de Protecció Civil a Cala d’Or
L’Agrupació de Protecció Civil del Municipi de Santanyí ja disposa d’un nou vehicle a Cala d’Or per cobrir la zona en cas d’emergència al nucli costaner i els seus voltants.
D’aquesta manera, es podrà acurçar el temps de resposta amb una unitat permanentment instal·lada allà, ja que fins ara havien de sortir des del nucli de Santanyí.

Per aquest nou vehicle, l’Ajuntament de Santanyí, ha finançat amb 3.000 € el material i equipament necessari. Entre aquest nou equipament hi ha un desfibril·lador semi automàtic de darrera generació, un maletí d’oxigenoteràpia, una farmaciola de rescat i un aspirador de secrecions. A més també disposarà de nou material antiincendis, com extintors, mànegues i connectors per entrades d’aigua, així com les eines de primera necessita per quan hagin d’actuar.

Des de l’Agrupació de Protecció Civil de Santanyí, s’han mostrat molt satisfets per l’aportació de l’Ajuntament, així com de poder disposar d’un vehicle a Cala d’Or ja que durant la temporada turística hi pot haver més intervencions a la zona. El batle, Llorenç Galmés, també ha volgut mostrar la seva satisfacció i reiterar la importància de Protecció Civil: “L’agrupació de Santanyí fa una feina excel·lent; són els primers a arribar al lloc dels fets en cas d’emergència i sempre poden comptar amb ells. És per això que el fet que ara disposin d’un vehicle permanent a Cala d’Or és una gran notícia per al municipi, i l’Ajuntament sempre farà tot el que pugui perquè tinguin tot el necessari per complir amb la seva tasca”.Bookmark and Share