NOVA REUNIÓ DEL GRUP DE TREBALL PER A LA MILLORA DE L’AIGUA DE SANTANYÍ
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i els tècnics del Consistori, es va reunir la setmana passada amb la directora de Recursos Hídrics, Joana Maria Garau, la directora de Salut Pública i Participació, Maria José Ramos, i tècnics de tots els gabinets per actualitzar i posar damunt la taula tota la informació de les activitats que estan en marxa en aquests moments per la millora de l’aigua a Santanyí.
Entres d’altres coses, es va parlar de la situació de sequera i del Pla de Sequera Municipal que té en marxa ja l’Ajuntament de Santanyí. També es cercaren alternatives a l’abastiment actual amb l’objectiu de fer arribar aigua de bona qualitat a Santanyí.

A més, es va posar de manifest la necessitat de què la Conselleria de Medi Ambient connecti els nuclis des Llombards i s’Alqueria Blanca a les depuradores corresponents, tenint en compte que ja fa anys que l’Ajuntament acabà les xarxes interiors d’aquests nuclis. Aquesta obra permetria reduir els nitrat del subsòl, un dels principals problemes de la qualitat de l’aigua del municipi.

Finalment, l’Ajuntament recordà als membres del Grup de Treball que s’ha presentat una sol·licitud perquè tots els doblers que es recaptin amb l’ECOTASA puguin anar destinats a la compra d’una planta pilot de potabilització.

Bookmark and Share