RÈCORD DE PARTICIPACIÓ AL IV CAMPIONAT DE MATEMÀTIQUES DE SANTANYÍ
En el marc de les festes patronal de Sant Andreu que tenen lloc durant aquest mes de novembre a Santanyí, la Regidoria de Joventut juntament amb “Kalcudoku” han organitzat per quart any consecutiu una jornada de matemàtiques per a estudiants que ha tengut lloc avui matí al Centre Jove de Santanyí.

59 joves de tot el terme han volgut participar en aquest concurs que enguany ha superat el rècord de participació.

S’havien d’inscriure per parelles i l’objectiu era realitzar correctament un seguit de càlculs matemàtics com sumes, restes, multiplicacions o divisions. Hi ha hagut fins a 3 premis repartits entre les següents categories: 5è i 6è de Primària, 1er i 2on d’ESO i 3er i 4rt d’ESO. La dificultat de les operacions matemàtiques va lligada al temari que en aquests moments s’imparteix a cada curs.

Segons ha destacat el batle de Santanyí: “Des de la Regidoria de Joventut fa quatre anys començarem un nou cicle on un dels nostres principals objectius ha estat la motivació dels joves. Aquest concurs i els premis que donarem als millors estudiants una vegada finalitzi el curs estan pensats perquè els joves tenguin motivacions a l’hora de seguir aprenent i puguin veure recompensats els seus esforços de qualque manera”.

Aquesta activitat forma part del calendari de les festes del patró de Santanyí, Sant Andreu. Durant tot el mes de novembre i fins dia 30, l’Ajuntament ha planificat un calendari festiu replè d’esdeveniments culturals i d’oci tant per a petits com per a grans.
Cal destacar que dimecres dia 30, festivitat de Sant Andreu, l’Ajuntament de Santanyí entregarà la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí a l’escriptora Antònia Vicens a les 19.30 h al Teatre Principal de Santanyí.

Bookmark and Share