SANTANYÍ AMB EL PETIT I MITJÀ COMERÇ LOCAL
L’AJUNTAMENT POSA EN MARXA UNA CAMPANYA PER INCENTIVAR ALS VEÏNATS PERQUÈ COMPRIN ALS COMERÇOS DEL POBLE.

Des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Santanyí s’ha posat en marxa una campanya per col·laborar amb els petits i mitjans comerços del poble, i incentivar una activitat que és de gran importància per l’economia local.

Així, l’ajuntament premiarà als veïnats que comprin a les botigues del poble amb una bossa reutilitzable. Per aconseguir-la només s’ha de obtenir una cartilla i fer sis compres. La primera d’aquestes compres ha de ser per un import superior a 10€ a qualsevol petit comerç del municipi. Cada cartilla consta de 6 caselles, que s’han d’emplenar amb segells d’establiments diferents. Una vegada feta la primera compra de 10€ o més, el següent segell s’obtindrà amb una compra de qualsevol import. Quan tingueu les 6 caselles completes es podrà canviar la cartilla per una bossa reutilitzable, que podreu recollir contactant amb l’Ajuntament de Santanyí, al primer pis parlant amb Marga Obrador. A Cala d’Or s’ha de parlar amb l’Oficina de Turisme, a s’Alqueria Blanca amb Inma Sánchez, a Calonge amb Toni Matas i a Es Llombards amb Mateu Nadal.

La promoció és vàlida fins el dia 30 de juny de 2017, i en el futur segur que hi haurà d’altres oportunitats per aconseguir una d’aquestes bosses.

Bookmark and Share