SANTANYÍ ESTRENA AQUEST DIVENDRES LA PRIMERA EDICIÓ DEL TEATRE DE BARRA
Santanyí acollirà aquest divendres, dia 24 de març, la primera edició del Teatre de Barra, un nou espai artístic on s’interpretaran tres obres teatrals a tres bars del centre del poble de manera simultània, amb actors de renom i obres de teatre en petit format.
L’espectacle consta de tres sessions de 15 minuts: a les 21 hores, a les 21.35 hores i a les 22.10 hores.

Des de la regidoria de Cultura han apostat per aquest nou format amb l’objectiu d’acostar el teatre a tota la gent del poble, especialment a aquells que no tenen per costum assistir-hi. Tal com ha destacat la regidora de Cultura, Ricarda Vicens, es tracta “d’un format teatral innovador, més dinàmic i breu, que permet experimentar noves sensacions”. Contacte més directe amb els actors.

A l’acte de presentació d’aquest nou titulat “Espai Escènic” que organitza i patrocina Coca-Cola han assistit el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, la regidora de Cultura, Ricarda Vicens, el tècnic de Cultura, Damià Rigo, el cap de Comunicació de Coca-Cola European Partners Iberia a Balears, Gabriel Mulet i el director de Teatre de Barra, Javier Matesanz.

Les obres que es representaran són les següents:

‘Llengua amb tàperes’ al bar Sa Plaça.
Autor i director: David Mataró.
Actors: Aina Cortès i Antoni de los Ángeles.
Sinopsis: ¿Quién necesita alcaparras cuando el mundo está en pleno Apocalipsis?
Un camarero y una pollensina intentarán dar respuesta a esta y muchas más dudas existenciales, o no tanto existenciales.

‘Romeu i Julieta 2.0’ a Can Piquer.
Autora: Marga Arrom.
Director: Àlex Tejedor.
Actors: Pedro Orell i Catalina Rosell.
Sinopsis: ¿Qué pasaría si descubriéramos que la más bonita historia de amor jamás contada, no pasó exactamente de la manera en que la conocemos?

‘Herois’ a Can Mosson.
Autor: Josep Mercadal.
Director: Joan Fullana.
Actors: Xavier Nuñez i Josep Mercadal.
Gènere: comèdia negra.
Sinopsis: La emoción del reencuentro de dos viejos amigos es tan fuerte que las palabras no son suficientes para celebrarlo.

Els interessats poden adquirir les entrades de manera anticipada als establiments on es representaran les obres o una hora abans del mateix dia a la paradeta que s’instal·larà a la Plaça Major. El preu és de 3,5 € la sessió.

Bookmark and Share