SANTANYÍ TORNA A POSAR EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA VILA DE SANTANYÍ
Músics i cantants de gran prestigi tornaran a pujar damunt escenaris únics envoltats d’història i naturalesa.
Patrocinadors i col·laboradors <br />Festival Internacional de Santanyí
Patrocinadors i col·laboradors
Festival Internacional de Santanyí
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés i la regidora de Cultura, Francisca Vidal, han presentat aquest matí a Santanyí el III FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA VILA DE SANTANYÍ que organitza i patrocina el Consistori santanyiner. Una clara aposta per un producte de referència musical durant els mesos d’estiu a Mallorca. També han assistit a l’acte el coordinador del festival, Miquel Estelrich i el tècnic del departament de cultura del Consistori, Damià Rigo.

Enguany aquest festival de música presenta nou concerts que es duran a terme entre els mesos d’abril a octubre per diferents escenaris i espais històrics o naturals del municipi com el Caló de’n Busques, sa Torra Nova o es Fortí a Cala d’Or. Els assistents podran gaudir de concerts amb músiques i agrupacions ben diferents, des de solistes de gran prestigi fins a joves intèrprets destacats.

El primer concert d’enguany tendrà lloc dissabte dia 11 d’abril a l’Església Parroquial de Santanyí a càrrec de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Durant els mesos que vendran, pujaran als escenaris grans mestres de la música com Benjamín Habichuela, el tenor José Manuel Zapata, la soprano Maia Planas o la flautista santanyinera Catalina Roig, entre d’altres.

Aquest festival està co-patrocinat pel Consell de Mallorca, l’Institut d’Estudis Baleàrics, i Ports de les Illes Balears, juntament amb un conjunt d’empreses privades ben significatives del municipi. D’aquesta manera les entrades sín gratuïtes, encara que durant els concerts el públic pot col·laborar voluntàriament amb entitats de caràcter benèfic i cultural.
Cartell III FEstival Internacional Santanyí
Cartell III FEstival Internacional Santanyí
Bookmark and Share