SEMDESA CONTRACTA A 5 PERSONES DESOCUPADES PER UN PROJECTE DE MILLORA DEL MUNICIPI
La selecció s’ha fet a través del SOIB i del SEPE gràcies a una subvenció del Fons Social Europeu.
L’empresa de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Santanyí SEMDESA ha donat feina a cinc persones a través d’un programa de projectes de millora del nostre municipi adreçat a persones desocupades de llarga durada i majors de 45 anys. 

Aquest programa tendrà una durada de 6 mesos i els cinc seleccionats hauran de realitzar tasques d’interès social. En aquest cas, s’han contractat cinc persones que s’encarregaran de dur a terme les tasques d’embelliment i manteniment de les zones verdes del municipi de Santanyí. 

Aquest programa es realitza amb la participació del SOIB i el cofinançament del SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal) i del Fons Social Europeu.

El programa facilita que les entitats locals contractin a treballadors de més de 45 anys en situació de desocupació que preferentment no cobrin prestació o subsidi.

Al llarg d’aquests darrers anys, el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santanyí i l’empresa municipal SEMEDA han donat feina a més de 30 desocupats a través d’aquest tipus de programa.

Bookmark and Share