Set persones deixen d’estar a l’atur gràcies a l’Ajuntament i el SOIB
Gràcies a un programa d’ocupació del SOIB per aturats de llarga durada o amb dificultats per trobar un lloc de feina, l’Ajuntament de Santanyí ha contractat 7 persones al més d’agost.
S’encarregaran de tasques de jardineria, manteniment de carrers, etc; de fet alguns ja s’havien pogut acollir a aquest tipus de contractacions amb anterioritat. Són treballadors residents al municipi de Santanyí, que pel seu perfil han tingut dificultats per accedir a una feina o duen més de dos anys aturats.

L’Ajuntament habitualment intenta acollir-se a aquest tipus de programes del Servei d’Ocupació de les Illes Balears per donar suport a veïnats que no tenen feina. Aquesta setmana han signat el seus nous contractes, i el batle, Llorenç Galmés els hi ha volgut recordar que “la porta del meu despatx, així com la de Salvador Ferrer, regidor de Serveis Generals, està sempre oberta per qualsevol cosa que necessiteu. Ja ens han arribat comentaris sobre la bona feina que esteu fent, així que gràcies i a seguir amb aquesta actitud.”

Bookmark and Share