CALONGE HORNA A SANT MIQUEL AMB EL TRADICIONAL BALL DELS ARCÀNGELS I EL DIMONI
El nucli de Calonge ha celebrat aquest dimarts la festivitat de Sant Miquel.
El dia començà amb l’ofici solemne a l’església del poble on assistiren tots els veïnats, a més d’una important representació de les autoritats locals, com ara el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, el batle pedani, Antoni Matas, i altres regidors i regidores.

A la sortida de missa, com ja és tradició tengué lloc el darrer ball dels Arcàngels i el Dimoni de Calonge. Ell ball acompanyat pels “Xeremiers des Poble” és durant les festes un dels actes més esperats per a tothom. Com tota dansa popular el bé sempre derrota al mal i els Arcàngels guanyen la batalla al dimoni. També com ja és tradició, el migdia va concloure amb un dinar de germanor a la plaça del poble.

Tercer cap de setmana de les Festes de Sant Miquel de Calonge, Santanyí 2015.

Aquest cap de setmana també s’han dut a terme altres activitats. Dissabte horabaixa s’inauguraren dues exposicions a càrrec dels veïnats del poble: una de cactus i bonsais i l’altre de “fruits de tardor” organitzada per la Tercera Edat de Calonge. Finalment, el dia va concloure amb l’acte més popular de les festes: el tradicional “pamboli”. Enguany s’assegueren a taula fins a 650 persones entre calongins i calongines, veïnats d'altres pobles del voltant i qualque turista.
Ball dels Arcàngels i el dimoni
Ball dels Arcàngels i el dimoni
Exposició Tercera Edat Fruits de Tardor
Exposició Tercera Edat Fruits de Tardor
Pamboli
Pamboli
Pamboli
Pamboli
Bookmark and Share