Èxit d’inscripcions a les Escoles d’Estiu de Santanyí i Cala d’Or
Gairebé 300 nins han gaudit d’un estiu ple d’activitats. L’Ajuntament de Santanyí ha destinat 30.000 euros a l’organització de les Escoles d’Estiu
Com cada any la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí ha treballat de valent per preparar un estiu divertit i entretingut per a tots els nins i nines del municipi, i especialment perquè les famílies tinguin com organitzar-se durant la temporada turística. A final de juny es van posar en marxa les Escoles d’Estiu de Cala d’or i Santanyí, i durant el juliol i l’agost han estat a ple funcionament. En total hi ha hagut 295 inscripcions d’infants del municipi que hi han participat; 160 de Cala d’Or, 135 a Santanyí.

Des de l’Ajuntament de Santanyí es fa un gran aportació econòmica perquè les famílies puguin organitzar-se, i que els fills de les moltes famílies que els pares fan feina al sector serveis, disposin d’un servei que els ajudi durant la temporada turística. La partida destinada per enguany ha estat de 30.000 euros. L’empresa CUCVELA ha estat l’encarregada de les Escoles d’Estiu, que ha utilitzat les instal·lacions de l’IES de Santanyí. Durant tot l’estiu, els nins podien anar-hi des de les 08.00 fins les 17.00, amb servei de menjador.

El programa d’activitats de les Escoles d’Estiu ha estat variat, amb excursions setmanals tots els divendres de juliol i agost. Han anat a passar el dia a parcs aquàtics, a la platja o al cinema. A més, s’ha donat molta importància a fer activitats mediambientals per conscienciar als més joves de la importància de respectar el medi ambient i mantenir netes les nostres costes.

Segons el ha explicat el batle, Llorenç Galmés, “l’Ajuntament de Santanyí fa un gran esforç cada any per donar resposta a una necessitats de les nostres famílies. Un municipi com el nostre, on molta gent viu del turisme, necessita que les institucions els hi doni suport per compaginar vida laboral i familiar. Així que des del consistori subvencionem el servei perquè els nostres nins gaudeixin de l’estiu i els pares tinguin la seguretat de que estan en bones mans. A d’altres municipis un servei com aquest tindria un preu molt elevat comparat amb el que han de pagar a Santanyí”.

Un mes complet a l’Escola d’Estiu ha costat aquests mesos a Santanyí 120 euros, i els nins hi podien anar de les 09.00 a les 14.00. També hi havia l’opció d’entrar a les 08.00, servei de menjador i la possibilitat de quedar fins les 17.00.

Bookmark and Share