FINALITZEN AMB ÈXIT LES OBRES DEL CARRER TAGOMAGO I S’ESPALMADOR DE CALA D’OR
Tal com estava previst, aquesta setmana finalitzen les esperades obres del cèntric carrer Tagomago de Cala d’Or i les del carrer s’Espalmador, dues de les vies més turístiques i transitades del nucli costaner.
Es tracta d’una de les inversions més importants que haurà dut a terme l’Ajuntament durant aquest 2017, ja que tot plegat suposa una despesa de més de 625.000 euros (395.000 euros el carrer Tagomago i 230.000 el carrer s’Espalmador).

Per recomanació de la Policia Local de Santanyí i per mantenir la seguretat de tots davant l’afluència de turistes que s’esperen aquestes festes, el carrer Tagomago de moment romandrà tancat al trànsit rodat de vehicle i durant aquests dies només hi podran passejar els vianants.

Aquests dies que resten, els efectius de la Brigada Municipal donaran les darreres pinzellades i es farà una neteja integral a tot el carrer Tagomago: es pintarà tot l’enllumenat públic i es col·locaran jardineres i pilones per delimitar la via.

Tenint en compte que no s’havia fet una reforma integral des del 1990, s’ha remodelat tot el carrer per complet: s’ha canviat tot el paviment per un de més resistent i més modern, s’ha adaptat la calçada i les voravies a un sol nivell a fi d’eliminar totes les barreres arquitectòniques i s’ha soterrat tot el cablejat elèctric.

Una de les grans inversions d’aquest projecte és la substitució de tota la xarxa d’aigua potable i un nou sistema de recollida de les aigües residuals de pluja que es canalitza fins a la platja de Cala Gran.

Bookmark and Share