GRAN HOMENATGE ALS ESPORTISTES SANTANYINERS A LA IV GALA DE L’ESPORT
14 JOVES I 2 CLUBS REBEREN UN GUARDÓ PELS SEUS MÈRITS I ÈXITS ACONSEGUITS DURANT L’ANY 2015.
Amics, familiars, coneguts i autoritats es reuniren dilluns a vespre al Teatre Principal de Santanyí per guardonar als esportistes més destacats del terme. A l’acte assistiren el batle de Santanyí, Llorenç Galmés i el regidor d’Esports a l’Ajuntament de Santanyí, Miquel Vidal Bauçà, entre altres autoritats locals.

El regidor d’Esports, Miquel Vidal, va ser el primer ponent del vespre, el qual va manifestar la seva satisfacció davant tots els premiats i afegí sentir-se molt orgullós de l’equip d’esportistes que tenim al terme de Santanyí. Tot seguit, l’encarregat de moderar l’acte, Pere Ferrer, començà a anunciar als premiats.

Els esportistes que foren obsequiats amb una petita escultura commemorativa realitzada amb pedra de Santanyí, foren: Miguel Roig Ferrando, Campió de Balears de tir al colomí; Santos Santos Moya, Campió de Balears veterans i 2on Absolut de Balears a marató; Josep Barceló Bonet, Campió de Balears de pesca; Adrià Gomis Tomàs, Campió de Balears de duatló cross; Celeste Cerruti, Campiona de Balears de kick boxing i full contact; Israel Molina Mateo, Campió de Balears de kick boxing; Aaron Rentero Pareja, Campió de Balears de kick boxing; Antonio Marín Pía, Campió de Balears de kick boxing; Daniel Urrutia Toril, 3er d’Espanya de motociclisme; Núria Amengual Clar, Campiona de Balears d’Hípica, categoria Doma clàssica; Margalida Ferrando Camps, Subcampiona d’Europa de Chai do Kwang; Caterina Ferrando Camps, Campiona d’Europa de Chai do Kwang; Jaume A. Munar Clar, Campió a dobles a Roland Garros i aquest passat cap de setmana, Subcampió individual i Campió a dobles del Campionat Absolut de Tennis i Marcus C. Walz, Campió del món sub 23 K-4, 2on Absolut del món K-2 i 1er d’Espanya k-1.

A banda dels esportistes, també es reconegué l’esforç a entitats del terme. En primer lloc als alevins del Club Esportiu de Cala D’or que enguany ha fet Campió de Balears i al Club Ciclista Cala D’or, Campió d’Europa Màster.

Finalment i com cada any, també s’entregà un guardó al presentador de la gala, Pere Ferrer, pel seguiment a l’esport santanyiner durant més de 20 anys i als millors esportistes de les curses i de nordic walking de Santanyí.

Després dels lliuraments, el batle de Santanyí va ser l’encarregat de tancar l’acte. Tal com manifestà: “Varem crear aquests premis per valorar l’esforç que suposa realitzar un esport d’alt nivell, ja sigui per les hores que hi dediquen aquests esportistes com pels sacrificis que han de fer. El nom de Santanyí ha traspassat fronteres gràcies als èxits i a la lluita dels esportistes que avui premiem. Volem que siguin conscients de què esteim al seu costat i que, ara més que mai, Santanyí està amb l’esport”.

Finalment, la IV Gala de l’Esport va concloure amb la ja tradicional fotografia de família.
FOTO premiats + curses i nordic walking
FOTO premiats + curses i nordic walking
FOTO premiats esportistes santanyiners
FOTO premiats esportistes santanyiners
Bookmark and Share