L’Ajuntament de Santanyí fa una posada a punt als carrers i infraestructures de Cala Llombards
Ja s’han invertit 29.000 euros, y en els pròxims mesos s’hi destinaran uns altres 39.000
Des de la Regidoria d’Infraestructures Municipals de l’Ajuntament de Santanyí s’han executat una sèrie d’obres de millora al nucli costaner de Cala Llombards. S’ha fet molta feina en alguns carrers on les arrels dels arbres dels voltants havien fet malbé l’asfaltat o l’estaven aixecant. Les tasques han començat per als carrers que estaven en pitjors condicions, on s’ha asfalta de bell nou després de retirar les arrels, perquè no tornin a sorgir els mateixos problemes.

També s’ha construït un nou limitador de velocitat a la Avinguda Cala Llombards, una de les vies que més trànsit suporta al nucli, especialment durant la temporada turística. A més, també s’ha actuat al darrer tram del camí de Cala Llombards que acaba sobre un penya-segat, on residents i turistes hi van sovint per contemplar les vistes. En tractar-se d’un tram que és en sòl rústic que no es pot asfaltar, s’ha reblert els forats del camí i s’ha aplanat per fer-lo més practicable per al trànsit rodat. I a l’anomenada plaça nova s’hi ha habilitat una nova zona per jugar a petanca.

En total, les obres per executar aquestes millores han tingut un cost de 29.000 euros. Però no són les úniques que l’Ajuntament t’he previst fer a Cala Llombards. En els pròxims mesos, la Regidoria d’Infraestructures Municipals repintarà 50 fanals de l’enllumenat públic, així com seguir arreglant l’asfaltat d’altres carrers i millorar les voravies de tots els carrers del nucli. A més, també s’asfaltarà la part que falta de la plaça nova. En total, s’hi invertiran uns altres 39.000 euros en la resta de feines que s’ha d’executar a Cala Llombards.

Segons explicar Salvador Ferrer, regidor d’Infraestructures Municipals, “l’objectiu de l’Ajuntament de Santanyí és mantenir l’estat dels nostres carrers en les millors condicions possibles. Ara hem invertit molt de temps i esforços en Cala Llombards, i encara ens queda feina per fer-hi, però hem d’estar sempre pendents de tots els nuclis de població del municipi”.Bookmark and Share