L’AJUNTAMENT DE SANTANYÍ IMPULSA LA CAMPANYA “L’AIGUA ÉS UN BE ESCÀS, PENSA-HI”
A partir d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Santanyí impulsarà una nova campanya que ha posat en marxa la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern Balear per a conscienciar la població de la importància de l’estalvi de l’aigua.
El Consistori santanyiner ha posat en marxa la impressió de fins a 30.000 fulletons que inclouran la informació en 4 idiomes (català, castellà, anglès i alemany). D’aquesta manera es pretén dur a terme una campanya amb un ampli abast, ja que els fulletons es repartiran tant als habitatges de tot el terme municipal com també hotels i als punts d’informació turística.

L’objectiu de la campanya és conscienciar la ciutadania de la importància de tenir actituds responsables per fer un ús racional de l’aigua. Per això, en el material editat es fan una sèrie de recomanacions i exemples de bones pràctiques lligades a la utilització domèstica de l’aigua.

Paral·lelament també s’han dissenyat cartells que seran repartits pels llocs clau del terme així com ferratines que es col·locaran als equipaments municipals per conscienciar als usuaris sobre la necessitat d’estalviar aigua.

Cal recordar que Santanyí presenta actualment problemes amb les aigües de consum humà, que es deuen a la baixa qualitat d’aquesta aigua. Davant aquesta situació, el Consistori santanyiner està fent passes per revertir la situació, essent la campanya per a un consum més sostenible una de les accions realitzades.

En aquest context, s’ha de tenir en compte que una reducció del consum d’aigua de la població generarà també una reducció de l’estrès hídric dels aqüífers, el que permetrà la millora d’aquests reserves d’aigua subterrània.
Autoritats Santanyí Campanya Aigua
Autoritats Santanyí Campanya Aigua
Bookmark and Share