L’Ajuntament de Santanyí incorpora 5 ‘joves qualificats’ a través del SOIB
L’Ajuntament de Santanyí acaba d’incorpoar 5 joves mitjançant el Programa SOIB Joves-Qualificats entitats socials, finançat amb fons del SOIB i del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i el cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). Aquest programa pretén que els joves contractats millorin les seves opcions de trobar llocs de feina amb l'exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i en les àrees del seu coneixement, i d'aquesta manera, augmentin les possibilitats d'inserció en el mercat laboral.

A Santanyí, els joves són cinc, tres dels quals són llicenciats en Dret i dos són diplomats en Turisme, i faran feina als departaments de contractació, urbanisme, subvencions, a l’Oficina d’Informació Turísitica de Cala d’Or i al padró municipal. Aquestes contractacions, tindran una durada de 7 mesos i van dirigides a joves majors de 18 i menors de 30 anys.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, s’ha mostrat molt satisfet de poder donar la benvinguda a aquest grup de joves: “Incorporant a aquests joves a la nostra plantilla els proporcionarà una experiència que els servirà en un futur per accedir a d’altres feines. Farem tot el possible perquè aprenguin i desenvolupin habilitats que ja van adquirir durant el període de formació, i a més estaran remunerats d’acord amb la seva vàlua professional i no com unes pràctiques.”
Bookmark and Share