L’AJUNTAMENT I LA SOCIETAT DE CAÇADORS DE SANTANYÍ SUMEN FORCES CONTRA LA PROCESSIONÀRIA DEL PI
La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santanyí amb l’ajuda de la Societat de Caçadors de Santanyí han dut a terme durant les dues darreres setmanes les tasques d’extermini de les bosses d’erugues que s’acumulen principalment als pins.
PROCESSIONÀRIA PI SANTANYÍ
PROCESSIONÀRIA PI SANTANYÍ

Una campanya que duen a terme conjuntament des de fa més d’una dècada. Enguany s’han utilitzat fins a 4.000 cartutxos.Tot i això, a causa de la manca de pluges, es continuarà fent feina per tal d’eradicar aquesta problemàtica definitivament.

Principalment s’han adreçat a les zones més afectades, com són les de Cala d’Or o les de Cala Figuera. També a les escoles, ja que els més petits són els que normalment es veuen més afectats per les urticàries que provoquen les erugues.

El sistema que utilitzen és el de disparar contra les borses d’erugues que tant de mal fan als pins i que tan perilloses poden resultar de cara als humans, causant greus al·lèrgies o malalties. Amb aquest mecanisme, s’asseguren de què l’impacte només ataca al procés reproductiu de l’espècie i, ni els arbres ni els animals pateixen cap tipus de conseqüència.
Bookmark and Share