L’AJUNTAMENT INICIA ELS TRÀMITS PER CONCEDIR LA MEDALLA D’OR AL PIRAGÜISTA OLÍMPIC MARCUS COOPER
Després dels resultats aconseguits durant aquests darrers anys a diferents campionats del món i després d’haver aconseguit la medalla d’or als Jocs Olímpics de Rio 2016 aquest passat 16 d’agost, l’Ajuntament de Santanyí ha considerat oportú proposar a la Comissió de Distincions i Honors del nostre municipi la ”Medalla d’Or de la Vila de Santanyí” al piragüista olímpic Marcus Cooper Walz.

El Consistori veu oportú atorgar aquest reconeixement al jove esportista format al Reial Club Nàutic de Portopetro després de l’esforç, el sacrifici i la lluita que ha demostrat Walz pel piragüisme i la passió amb què ha dut el nom de Santanyí per tot el món.

Aquesta proposta serà comunicada a l’esportista aquest mateix divendres dia 26, a les 17.30 hores a l’Ajuntament de Santanyí a la recepció oficial. El batle de Santanyí, Llorenç Galmés; el regidor d’Esports, Miquel Vidal i altres membres de l’equip de Govern rebran al medallista olímpic Marcus Cooper Walz a l’Ajuntamet acompanyats per tots els veïnats que no es voldran perdre aquesta gran festa.

Tots plegats rebrem al jove esportista de 21 anys a la Plaça Major. Una vegada fetes les salutacions oficials, l’Ajuntament ha posat a disposició dels assistents un autobús i un cotxe descapotable per acompanyar a Marcus Cooper fins a Cala d’Or on també farà una aturada per trobar-se amb els seus seguidors més fidels.

El fi de festa serà a partir de les 19 h al Reial Club Nàutic de Portopetro on els seus companys, amics i coneguts el rebran amb un bon homenatge.
Bookmark and Share