L’AJUNTAMENT INVERTEIX PROP DE 74.000 EUROS EN LA MILLORA DELS PARCS INFANTILS
De cara al 2016, l’Ajuntament de Santanyí ha posat en marxa un projecte de millora de tots els parcs infantils del terme. Gràcies a la bona gestió econòmica de l’Ajuntament, alguns projectes ja han començat i d’altres es veuran realitzats al llarg del 2016.

Alguns dels projectes que ja s’han posat en marxa són la remodelació del paviment i el nou tancament del parc infantil situat a la Plaça Ramon Llull de Santanyí. D’altres, la renovació íntegra del parc infantil des Llombards que s’està duent a terme aquesta setmana i la construcció d’una nova zona d’oci infantil situada al costat del camp de futbol de s’Alqueria Blanca. Totes aquestes obres ja estan en marxa i està previst que finalitzin abans que acabi el 2016.

Per altra banda, també ja han començat les obres de remodelació del poliesportiu situat al costat de l’Escola Santa Maria del Mar de Cala d’Or. En primer lloc es començarà per canviar tot el paviment i està previst que aquesta primera fase de renovació i modernització del poliesportiu finalitzi en poc més d’un mes.

De cara a l’any vinent, es canviaran algunes zones infantils del terme com el de Cala Llombards o es milloraran d’altres com el de Cala Figuera o Portopetro i la resta de nuclis.

Cal destacar que l’any passat ja s’instal·laren 3 parcs infantils nous, més moderns i completament equipats: un a Cala d’Or, un a Cala Egos i un a Calonge.
Bookmark and Share