L’Ajuntament proposarà a Miquel Adrover per rebre la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí
La Comissió d’Honors i Distincions serà qui decidirà l’atorgament de la medalla al dissenyador nascut a Calonge
L’equip de gonvern de l’Ajuntament de Santanyí ha decidit que proposarà atorgar la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí al dissenyador i artista calongí Miquel Adrover “Ganxo” a la Comissió d’Honor i Disitncions. Per al consistori, ha arribat el moment de reconéixer la trajectòria d’Adrover, especialment després que s’hagi conegut que se li ha concedit el Premi Nacional de Disseny de Moda 2018 del Ministeri de Cultura i Esport.

Segons ha explicat el batle, Llorenç Galmés: “els motius per proposar l’atorgament de la Medalla d’Or a Miquel Adrover són prou coneguts. La seva trajectòria com a dissenyador de moda són indiscutibles, tot i que l’any passat digués que es retirava per començar una nova etapa, amb la qual estic convençut també tindrà molt d’èxit”.

Miquel Adrover, nascut a Calonge, comença en el món de la moda a mitjans dels anys 90, i durant 20 anys ha estat considerat com un dels màxims exponents de la innovació i la revolució en el disseny de roba. En aquest temps ha treballat amb alguns dels dissenyadors d’avantguarda com Alexader McQueen, i ha presentat les seves col·leccions per tot el món, tot i que bona part de la seva carrera s’ha desenvolupat a Nova York.

A l’abril d’enguany, l’artista calongí va obrir una nova etapa amb una exposició a una galeria de Santanyí, on va presentar una exposició que combina fotografia i roba, sota el títol La mort amb prebes torrats. Es tractava d’un recull d’imatges, on hi ha molt de la seva faceta de dissenyador de moda, però que també trenquen amb tot el que havia fet fins ara.

Bookmark and Share