L’Ajuntament renova l’enllumenat públic de Cala Llombards
Com cada any, l’Ajuntament de Santanyí aprofita de tardor i l’hivern per fer millores als carrers i places del diferents nuclis del municipi. I en aquest moments ha arribat el torn de Cala Llombards, on ja fa uns mesos s’ha posat en marxa diferents accions per millorar el dia a dia de residents i propietaris.

El que s’està fent ara mateix es renovar l’enllumenat públic de tota una sèrie de carrers on la il·luminació no era l’adequada. En total són més de 30 punts de llum entre els nous i els que s’han de substituir. L’Ajuntament invertirà 80.000 euros en el projecte que espera que suposi una diferencia important per als veïnats.

El regidor d’Infraestructures Municipals, Salvador Ferrer, es mostra molt satisfet de poder tirar endavant aquestes millores: “A Cala Llombards estem decidits a fer-hi una bona posada a punt. Ja hem asfaltat alguns carrers on els arbres l’havien aixecat, també s’han fet feines de jardineria, i ara ha arribat el moment de l’enllumenat. Des de l’Ajuntament volem que tots els nuclis estiguin en les millors condicions possibles.”
Bookmark and Share