L’AJUNTAMENT SUBVENCIONA UN CURS DE RESCATS A GALÍCIA A VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL
L’Ajuntament de Santanyí ha subvencionat un curs especialitzat en rescats a quatre voluntaris del cos de Protecció Civil de Santanyí...
L’Ajuntament de Santanyí ha subvencionat un curs especialitzat en rescats a quatre voluntaris del cos de Protecció Civil de Santanyí que aquest cap de setmana podran participar en una jornada acadèmica que tendrà lloc a Galícia a través de l’Escola Nacional de Rescat. Cal destacar que només hi participen dos municipis de tot Mallorca, un d’ells, Santanyí.

Aquest programa és a escala nacional i està dirigit a professionals del sector com socorristes, voluntaris i PC, bombers, personal sanitari, policies... L’objectiu és aprendre mètodes en seguretat, en salvament en inundacions i en rescats. La duració d’aquest curs és de 3 dies intensius amb professionals del sector en actiu i professors de rescat i salvament aquàtic en espais naturals (platges, rius o alta mar).

Tant el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, com la regidora de Seguretat, Maria Pons, consideren que és imprescindible tenir un equip de voluntaris ben format, capaç de fer front a situacions de risc que es puguin donar dins el municipi. Galmés i Pons agraeixen la predisposició que sempre tenen els membres del cos de Protecció Civil de Santanyí i els encoratgen perquè continuïn formant-se per tal que tots els santanyiners i santanyineres puguin estar molt satisfets de la gran tasca que duen a terme diàriament.
Protecció Civil Santanyí - Curs de rescats
Protecció Civil Santanyí - Curs de rescats
Bookmark and Share