L’INICI DE LES OBRES DEL CARRER JUAN SEBASTIÁN EL CANO DE CALA FIGUERA ÉS IMMINENT
ESTÀ PREVIST QUE COMENCIN AQUEST MES DE NOVEMBRE I DURIN 4 MESOS APROXIMADAMENT.
L’Ajuntament de Santanyí està a punt de començar les esperades obres de remodelació del Carrer Juan Sebastián El Cano de Cala Figuera. Les obres començaran aquest mes de novembre i duraran 4 mesos aproximadament. Es tracta d’un projecte de remodelació i embelliment d’un dels carrers principals del nucli costaner. De fet, aquest projecte és la primera fase d’un Pla d’Embelliment que durà a terme l’Ajuntament dins Cala Figuera al llarg d’aquests pròxims anys.

L’Ajuntament invertirà prop més de 300.000 € en renovar tot el paviment i fer les voravies noves. A partir d’ara, el carrer serà només d’una sola direcció i es podrà estacionar a un costat únicament. Aquest projecte contempla un tram de 310 metres de longitud, una amplada de 10 metres i també inclou el carrer Església, un tram de 60 metres sense sortida de vehicles que es connecta amb el port de Cala Figuera a través d’una escala.

A més, s’eliminaran totes les barreres arquitectòniques, ja que es soterrarà tot el cablejat elèctric i es faran les voravies més amples. Aprofitant el projecte i tenint en compte l’antiguitat, també es substituirà tota la xarxa d’aigua potable.

Finalment, també es reposarà tot l’enllumenat públic i els contenidors ja existents que es conserven en bon estat.

Aquest dissabte passat, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, i el representant del batle a Cala Figuera, Salvador Ferrer, exposaran públicament el projecte aprofitant l’afluència de visitants i residents a Sa Fira 2016. Ferrer ha declarat que està impacient per començar aquest projecte, ja que era una reivindicació històrica dels veïns de Cala Figuera i és la primera fase d’aquest projecte tan necessari que permetrà embellir, modernitzar i adequar aquest bell nucli costaner a les necessitats actuals.
Projecte Cala Figuera Fira 2016
Projecte Cala Figuera Fira 2016
Bookmark and Share