LA PISCINA I EL GIMÀS MUNICIPALS DE SANTANYÍ OBRIN LES SEVES PORTES
A PARTIR DEL 15 DE JUNY HA COMENÇAT L’ACTIVITAT AMB NOUS SERVEIS; LA PISCINA DE CALA D’OR TAMBÉ HA ESTAT MILLORADA.
El gimnàs i la piscina municipals de Santanyí ja son una realitat. Després de mesos d’espera, ja podem dir que tothom pot utilitzar unes instal·lacions de més de 30 anys que necessitaven una posada a punt, com és la piscina, a la qual s’hi ha sumat un gimnàs amb tres sales completament equipades.

L’horari d’obertura de les instal·lacions serà de 7:00 a 22:00 de dilluns a divendres, de 9:00 a 21:00 els dissabtes, i de 9:00 a 13:00 els diumenges. L’Ajuntament de Santanyí ha fet un esforç perquè els residents al municipi tinguin accés a tarifes molt assequibles, ja que un veïnat contractant un abonament anual per nadar lliurement, pagarà 10 euros al mes. Les tarifes per utilitzar els gimnàs o per participar en activitats dirigides, també tenen preus populars que converteixen la piscina i el gimnàs de Santanyí en un dels més econòmics del Migjorn i el Pla de Mallorca.

La concessionària de l’explotació de les instal·lacions és ALGÀLIA ESPORT, una empresa de gestió esportiva fundada el 2004, que es dedica a gestionar i explotar instal•lacions esportives privades i públiques. Es tracta d’una empresa amb sobrada experiència que s’ha compromès amb l’Ajuntament de Santanyí a oferir el millor servei possible. La Piscina de Cala d’Or també ha estat posada a punt i els abonaments permetran utilitzar les dues instal·lacions. Algàlia també gestionarà les pistes de pàdel de Santanyí, que també han estat millorades, i Es Llombards.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, s’ha mostrat molt satisfet de que ja estigui en marxa el servei, ja que “es tracta d’una reivindicació de fa molt de temps dels veïnats perquè el poble tingués una instal·lacions modernes i aptes perquè des dels més petis als més grans hi poguessin practicar esport”. Galmés també recorda que “Santanyí era un dels pocs municipis de Mallorca que no comptava amb un gimnàs al poble i ara podem dir que en tenim un amb les millors condicions i a preus populars”.

A més de les millores a les instal·lacions, s’ha invertit en augmentar el servei de personal amb més monitors, atenció al públic, socorristes i personal de neteja.

Bookmark and Share