La Policia Local de Santanyí ja disposa d’un reglament de productivitat
Ajuntament i sindicats han aprovat el document que ha d’ajudar a millorar el servei i que serà dels primers a entrar en vigor a Balears
L’Ajuntament de Santanyí i els representants dels treballadors de la Policia Local del municipi acaben de signar el nou reglament de productivitat per al cos de policia. Es tracta d’una eina que té per objectiu augmentar la productivitat de la plantilla, a més d’establir fites a complir al personal que podran rebre incentius si els assoleixen.

Segons ha explicat la regidora de Policia Local de l’Ajuntament de Santanyí, Maria Pons, “aquest nou reglament de productivitat ens permetrà actuar amb més transparència i premiar la bona feina que fan els nostres agents. Som un dels primers municipis de Mallorca en aprovar un reglament d’aquestes característiques, que l’unic que persegueix és oferir un millor servei als nostres veïnats i aquells qui ens visiten”.

El nou reglament de productivitat de la Policia Local de Santanyí ha estat consensuat amb els representants sindicals dels membres del cos, i ha estat ratioficat per la mesa de negociació.

Bookmark and Share