L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ ES REUNEIX AMB MOBILITAT PER DETALLAR EL SERVEI DE BUS FINS A CALA S'ALMUNIA
Al mes de juny ja estarà en marxa el servei de bus des de Santanyí cap a la zona de Cala s'Almunia, i tendrà una freqüència d'una hora.
Aquest és el compromís que s'ha ratificat avui entre la Direcció General de Transports i l'ajuntament de Santanyí. El recorregut tindrà el punt de partida al polígon de s'Olivó a l'entrada de Santanyí, on hi haurà la primera aturada. La segona es situarà a la plaça Ramon Llull, on connectarà amb la resta de línies d'autobusos que passen pel poble. Després el bus partirà cap a la zona costanera en direcció a Cala s'Almunia, i el recorregut arribará fins a Cala Llombards, per tornar al punt de partida, el polígon. El bus trigarà uns 50 minuts en fer el recorregut.

Així s'ha acordat a la reunió que han mantingut aquest matí a la casa consistorial el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, juntament amb la regidora Maria Pons i membres de la Policia Local, amb el gerent del Consorci de Transport de Mallorca depenent de la Direcció General de Transports, Maarten van Bemmelen. A la reunió també hi han assistit representants de l'empresa concessionària del servei, Transabus. A més, s'han visitat els punts conflictius del recorregut, i s'han valorat els llocs on s'haurien de col·locar les aturades.

Des de l'ajuntament també s'ha demanat que la Conselleria estudiï una petició històrica dels veïnats i visitants del municipi, per connectar s'Amarador amb els nuclis de Cala Figuera, Cala Santanyí, Son Moja i Santanyí.

El batle, Llorenç Galmés, a volgut traslladar a totes les parts, la necessitat de que el servei estigui en funcionament al més aviat possible, ja que des del dia 1 de maig, l'ajuntament ja començat a limitar accessos i instal·lat les senyals de trànsit impedint-hi accés.

Bookmark and Share