Les piscines de Cala d’Or i Santanyí ja tenen 550 abonats
En només dos mesos de funcionament, la piscina municipal de Santanyí ha superat les expectatives i augmentarà el nombre d’activitats de cara al setembre
El nou gimnàs i la reobertura de la Piscina de Municipal de Santanyí són una realitat des del mes de juny, així com la posada a punt de les instal·lacions de Cala d’Or. I en aquest temps s’ha demostrat que eren serveis que els veïnats demandaven. En només dos mesos i mig, entre les dues instal·lacions ja hi ha 550 abonats, i a més s’han de comptar els qui s’han apuntat a alguna activitat dirigida, el que faria superar amb escreix el nombre de 600 usuaris.

L’empresa concessionària de l’explotació de ambdues instal·lacions, Algalia Esport, es mostra satisfeta amb aquest mesos, tot i que els darrers quinze dies de juny no es va funcionar a ple rendiment. Des d’Algalia es destaca la gran quantitat de turistes que s’han interessat per utilitzar les instal·lacions amb un passi d’un dia; hi ha hagut jornades d’agost en que fins a 10 persones ha pagat per poder utilitzar les instal·lacions durant tot el dia, tot i que la mitjana dels mesos de major afluència de turistes al municipi es podria establir entre les 3 i 5 persones.

De cara al setembre, tant a Cala d’Or com a Santanyí, hi ha previst ampliar el nombre d’activitats dirigides (25 cursos de natació diferents i 20 activitats de gimnàs), així com afegir el servei d’entrenador personal per qui ho desitgi. També es posarà en marxa classes de pàdel així com un rànquing de jugadors.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santanyí es valora positivament aquests primers mesos de funcionament de les instal·lacions, en especial les de Santanyí. La piscina era una infraestructura de més de 30 anys que necessitava una millora integral, i la demanda d’un gimnàs era una reivindicació dels veïnats a la qual a la fi s’hi ha pogut donar resposta.


Bookmark and Share