S’ALQUERIA BLANCA ORGANITZA UN MERCADET SOLIDARI A FAVOR DE L’ASSOCIACIÓ SÍNDROME PHELAN-MCDERMID
ES VENDRAN OBJECTES DE SEGONA MÀ, MENJAR I BEGUDES. I HI HAURÀ ACTUACIONS MUSICALS

L’Ajuntament de Santanyí ha organitzat per aquest diumenge dia 21 de febrer, a les 11.00 hores, un MERCADET SOLIDARI a favor de na Vero, una nineta d’aquest mateix poble que pateix una malaltia rara anomenada Síndrome Phelan-McDermid.

L’acte que tendrà lloc a la plaça de s’Era Vella comptarà amb les actuacions de l’acadèmia de ball “Move and Dance” i es vendran tot tipus d’objectes de segona mà, així com coques i altres menjars preparats per la gent del poble que ha volgut col·laborar amb aquesta iniciativa.

Tots els preus seran molt econòmics i els doblers recaptats aniran íntegrament destinats a l’Associació Síndrome Phelan-McDermid a la qual pertany na Vero.

Aquesta iniciativa solidària de l’Ajuntament s’emmarca dins altres projectes que ja s’han dut a terme per ajudar a aquesta família i a moltes altres que formen part d’aquesta associació. El principal objectiu és proporcionar recursos a tots aquells que no poden fer front a les despeses que requereix aquesta malaltia i col·laborar per tal de fomentar les investigacions per trobar una solució com més aviat millor.
Bookmark and Share