SALVADOR FERRER PREN POSSESSIÓ DEL CÀRREC DE REGIDOR DE L’AJUNTAMENT DE SANTANYÍ
LA JUBILACIÓ DE MIQUEL CONTESTÍ HA FET ENTRAR A FERRER COM ELS SEGÜENT DE LA LLISTA DEL PARTIT POPULAR.
Des del dilluns dia 12 de juny, l’Ajuntament de Santanyí té un nou regidor a l’equip de govern del Partit Popular. Salvador Ferrer, fins ara batle pedani de Cala Figuera, Son Moja i es Cap des Moro, però no membre de l’equip de govern, entra com a regidor de Medi Ambient, Agricultura, Pesca, Infraestructures Municipals i Serveis Generals. Ferrer passa formar part de la corporació municipal després de la jubilació de Miquel Contestí, i tindrà dedicació exclusiva.

Salvador Ferrer va prendre possessió després de jurar el seu càrrec al ple ordinari celebrat al saló d’actes de l’Ajuntament de Santanyí que era plena d’amics i familiars. El nou regidor ha expressat el seu compromís amb el poble i els seus habitants, per qui assegura estar disponible les 24 hores del dia per escoltar suggeriments i millores.

A la sessió plenària de dilluns també es va aprovar retre homenatge al pintor manacorí Joan Riera Ferrari durant les properes festes de la Mare de Déu d’agost de Cala d’Or. Riera Ferrari visqué més de 20 al nucli costaner de Santanyí, i ja s’ha decidit dedicar-li un carrer. També s’organitzaran altres actes durant les festes per retre homenatge a un dels artistes més il·lustres que ha residit al terme municipal.Bookmark and Share