Santanyí es prepara per celebrar el Dia Internacional de la Violència de Gènere amb diferents actes
La Regidoria de la Dona organitza taller educatius, classes d’autodefensa per a dones i conferències, a més de diferents actes festius
El proper 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, i des de la Regidoria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Santanyí s’ha preparat tot una sèrie d’actes per commemorar-ho. Tot començarà dia 7 amb la penjada de la pancarta del 25N a la Plaça Major de Santanyí a les 16.30 i amb un minut de silenci en record a les víctimes i a les seves famílies. L’acte central dels programats pel consistori santanyiner serà el 22 de novembre al Teatre Municipal de Santanyí, amb la lectura del manifest a Càrrec de Maria Pons Monserrat, regidora de la Dona i Igualtat. Tot seguit, Maria Teresa Ferrer impartirà la conferència, “Les dones tenim raons per estar dels nervis!”, amb la qual es pretén donar a conèixer la influència dels estereotips de gènere sobre la salut mental.

Cal destacar que abans de l’acte al Teatre de Santanyí, dia 11 al Pavelló Municipal, s’organitzarà el 2on Monogràfic d’Autodefensa per a dones a Càrrec de Santi Uceda i Javi Domínguez, on a través de tècniques senzilles s’ensenyarà a dones defensar-se de possibles agressions o assetjaments sexuals, a enfortir l’autoestima i descobrir la força tenen a dins. També s’impartirà el Taller Eduquem en Igualtat, per fomentar la implicació de les famílies en l’educació d’igualtat d’oportunitats i a prevenir la violència de gènere des de l’àmbit familiar.

A més, també hi haurà d’altes activitats com la Passejada Solidària organitzada per Santanyí Activa i les Mestresses de Casa de Santanyí, la projecció de l’audiovisual Converses Santanyineres a Calonge i Cala d’Or, i els tradicionals sopars i dinars de Cala Llombards i Es Llombards.

Bookmark and Share

Documentos de descarga y enlaces