SANTANYÍ ESTRENARÀ UN PROJECTE AUDIOVISUAL AMB MOTIU DEL DIA DE LA DONA
28 DONES DEL MUNICIPI HAN PARTICIPAT EN UN DOCUMENTAL QUE ES PROJECTARÀ AQUEST DIMECRES AL TEATRE PRINCIPAL.

Com cada any, la Regidoria de la Dona i d’Igualtat de l’Ajuntament de Santanyí ha posat en marxa un seguit d’actuacions per celebrar el Dia de la Dona, dia 8 de març.

Enguany, i com a novetat, la Regidoria estrena una peça audiovisual on hi participen 28 dones de tot el municipi, de diferents perfils i diferents edats. Aquest projecte es titula “DONA(r) VEU. Converses santanyineres” i ha estat enregistrat al llarg d’aquests mesos amb la finalitat d’establir un diàleg al voltant dels seus vincles amb el municipi i enregistrar les seves vivències segons les seves característiques, identitats, tradicions, orígens, costums, etc.

Es tracta d’un projecte que es durà a terme per primera vegada a Santanyí i pretén donar veu a la dona santanyinera com a lluitadora per a la igualtat, tot conduït a través de la història contada.

Per aquest motiu, s’ha comptat amb la participació d’una dona major que ens conduirà per a un viatge en el temps; una dona nouvinguda i una dona estrangera contant la seva arribada i la integració; una dona joveneta i una nina que contaran les seves perspectives de futur; una dona emprenedora i els seus projectes viscuts; una dona política en la seva lluita pel canvi; una dona emblemàtica per la seva empresta personal; la dona pagesa i la seva saviesa; una dona brodadora i el seu ofici, etc.
Bookmark and Share