SANTANYÍ PROMOU LA FORMACIÓ PROFESSORS EN PARTICIPACIÓ, DINS EL MARC PROJECTE CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA
L’ajuntament de Santanyí, conjuntament amb el Centre de Formació del Professorat de Manacor, han organitzat les primeres Jornades de Democràcia i Participació Infantil i Juvenil per a aquest proper dissabte dia 27 de maig.
Dins el marc del projecte Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF, l’ajuntament santanyiner ha volgut acostar professionals de primer ordre del món de l’educació per tal de donar eines i recursos als docents. Aquests jornades els han de servir per treballar de manera comunitària i estendre el projecte Ciutat Amiga als diferents centres escolars del municipi com a eina bàsica de difusió i consolidació del projecte.

El principals continguts que s’impartiran són: “Els drets de la infància i la joventut”; “Democràcia participativa a les aules i a l’administració”; “Els Consells Municipals de la Infància i Joventut”; i “Sistemes de comunicació dintre de la comunitat educativa”.

Entre els diferents ponents destaquen: Rafael Feito, Ana M. Novella i Javier Rodrigo. Rafael Feito és catedràtic de sociologia a la facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Complutense de Madrid i president de l’Associació espanyola de Sociologia de l’Educació. Ana M. Novella és professora de la Universitat de Barcelona en Teoria i història de l'educació i membre del grup de recerca per a l'educació moral. Ha publicat diferents llibres en participació infantil i ha investigat sobre els Consell infantils i juvenils de Catalunya. Javier Rodrigo és educador social de l’Ajuntament de Laiviana (Astúries) on treballen des de fa més de 10 anys amb el Consell de la Infància i adolescència en el municipi; ell ens explicarà la seva experiència i el treball en xarxa amb altres municipi de la regió.

Les jornades tindran lloc al local de la 3ª edat de Santanyí el dissabte dia 27 de maig de 9:00 a 18:30h.

Podeu trobar més informació a www.ajsantanyi.net/cai
Bookmark and Share

Documentos de descarga y enlaces